Pasinešiau ant trintų sriubų :) ir jos taip greitai pasidaro, viską sumeti ir gali pamiršti, kol išverda,super.
4 porcijoms reikės:
2 vidutinės bulvės;
1 morka;
2 galvos svogūnų;
7-10 vnt. pievagrybių;
maža saujelė poro (žaliosios pusės);
3 skiltelės česnako;
50-100 g kiaulienos faršo;
3 dideli šaukštai lydyto sūrelio;
Žiupsnelis šviežiai maltų pipirų;
Vištienos kubelis.
Puode užverdame nedidelį kiekį vandens, kad vos apsemtų visas daržoves. Įdedame vištienos kubelį. Tada sudedame nedideliais gabaliukais pjaustytas bulves, morką,svogūnus,porą, česnaką. Paliekame virti 10 min. Tada sudedame faršą. Jam užvirus sudedame kas liko- pievagrybius. Paverdame 10 min, jei trūksta, įdedame pieskonių ir įmalame pipirų. Jei puode daug vandens, nupilame,kad liktų vos vos. Na va ir baigta. Nukeliam nuo virykles ir elektriniu trintuvu viską sumalame iki norimo tirštumo. Viską sutrynus, dedame 3 šaukštus lydyto sūrelio ir dar kartą pertriname. Galima pagardinti pievagrybiu ar griežinėliu rūkytos, pakeptos dešros.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą