2010 m. kovo 18 d., ketvirtadienis

Ispaniška maltos mėsos sriuba

Kas mėgstat truputį aštriau, ši sriuba tikras stebuklas. Jei net mano vyras valgė, vadinasi išties vykusi :)) Jai pagaminti reikės:
  • porą šaukštų aliejaus;
  • svogūnas;
  • 2 česnako skiltelės;
  • 200 g maltos mėsos (aš dėjau vištienos faršą);
  • 2 pomidorai;
  • 2 bulvės;
  • 2 šaukštai pomidorų pastos;
  • pusė stiklinės apelsinų sulčių;
  • 1,5 vištienos sultinio kubelio;
  •  1 l vandens;
  • šaukštas cukraus;
  • žiupsnelis maltų aitriųjų paprikų, žiupsnelis džiovintų bazilikų.
Puode aliejuje apkepinkit smulkintą svogūną ir česnakų skilteles. Sukrėskit maltą mėsą ir kepkite toliau. Kai mėsa iškeps, sudėkit smulkiai pjaustytus pomidorus, bulves, pomidorų pastą, sultinio kubelius ir supilkite vandenį ir apelsinų sultis. Tada pagardinkit cukrumi, aitriosiomis paprikomis ir bazilikais. Virkite, kol išvirs bulvės. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą