2010 m. kovo 18 d., ketvirtadienis

Vištienos kotletai su džiūvesėliais

Įprasti kotletai, tik tiek, kad vietoj kiaušinio naudoju džiūvesėlius ir pieną. Taip jie gaunasi puresni.
4 porcijoms:
400 g vištienos faršo;
Svogūnas;
100 g džiūvesėlių;
1-2 stiklinės pieno;
druska, pipirai, mėsos prieskoniai;
O gaminimas lygiai taip, kaip įprastiems kotletams- į faršą primalam pipirų, dedam druskos, prieskonių. Tada suberiam džiūvesėlius ir užpulam pieno. Viską maišom, kol mase bus tinkama kotletams formuoti. Pieno pilam tiek, kad masė nebūtu kieta, turi būti minkštoka. Aš dar dedu pakepinusi svogūną, bet nebūtina :) Na ir garnyras kiekvienam pagal save. Skanaus ;)

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą