2 didelės bulvės;
1 didelė morka;
1 svogūno galva;
šaldyti brokoliai ir kalafijorai;
porą saujų šparaginių pupelių;
3 šaukštai kečupo ( aš megstu stikliniuose indeliuose);
šviežiai maltų pipirų;
vegetos;
santa maria mėsos prieskoniai.
Kodėl sakau visai liesai, nes aliejau sunaudojau vos kelis lašelius. Faršą pakepinau su prieskoniais ir ką tik maltais pipirais (mes mėgstame su aštrumu kad būtų) ir atidėjau. Tada į keptuvę sudejau pjaustytas bulves, pjaustytą svogūną ir morkas, užpyliau truputį vandens ir palikau troškintis 10 min. Tada sudėjau likusias daržoves (brokolius,kalafiorus), šparagines pupeles ir faršą. Apibarsčiau vegeta ir mėsos prieskoniais, maltais pipirais ir palikau dar 10 minučių troškintis. Jei keptuvėje nebėra vandens, dar truputį jo įpilti. O svarbiausia, troškinant keptuvėje uždengti dangčiu. Dabar mano svajonė turėti troškintuvą :) Na ir galiausiai uždėjau kelis šaukštus kečupo, švelniai viską išmaišiau ir patiekalas paruoštas :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą